Over Ons


KlinkKlank vzw

IMG_0082

Erika Kindt studeerde aan het Kunsthumaniora Muziek en Dans te Gent, aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen als dwarsfluitiste en genoot van de pedagogie. Is oprichtster van Trammelant en KlinkKlank vzw. Haar grote hobby is de ontwikkeling, fantasie en beleefwereld van het jonge kind. Genoot de basisopleiding Hendrickxtherapie. Sherborne leerkracht.

DSC_0875

Annemie Steeman studeerde logopedie en werkt als GON-begeleider in het onderwijs. Ze heeft heel wat ervaring in het werken met kinderen met ontwikkelingsproblemen. Annemie volgde binnen het DKO  de opleiding muziek en woord.

DSC_0877

Greet Steeman is professioneel pianiste en werkzaam als leraar in het DKO en de APHogeschool. Ze is moeder van twee geweldige kinderen en voelt zich geroepen om haar muzikaal enthousiasme te delen.

 

Jolien

Jolien Dhaenens studeert pedagogische wetenschappen in Gent en is geboeid door de ontwikkeling van jonge kinderen. Ze geeft al enkele jaren speelpleinwerking en is een grote circusfan. Weetje: in een ver verleden volgde Jolien dwarsfluitles bij Erika.