Zomervakantie 2017: Muzikaal mini-kamp 6-8 jarigen en muzikale workshops 2 – 4 jaar mét ouder


Ja hoor, het is zo ver! Enkele korte zomerkampjes/workshop tijdens de zomervakantie van 2017.

Heeft uw kind zin om ongedwongen muzikaal bezig te zijn, creatief in het hoofd of op papier of misschien in de keuken. Een gezellig feest wordt gemaakt tijdens dit kampje. Drie opeenvolgende dagen heerlijk in de buiten lucht en als het regent kunnen we nog altijd naar binnen gaan. Alles wordt begeleid door live pianomuziek. Greet en Annemie staan ter uwer beschikking.

Het gaat door in Edegem, meer info zie zomerkampje

 

Zijn uw kinderen nog iets jonger, maar zou je graag toch al samen musiceren? Kom dan naar de muzikale workshops, elke ochtend van 9.00 – 9.40 uur zijn we aan het musiceren daarna houden we tijd over voor een drankje en een babbel.

Ook deze gaat door in Edegem, meer info zie zomerworkshop