Boek op Schoot met Kaat in het kinderdagverblijf Elief


Pinguïn heeft gisteren zijn snoet laten zien in speelhuis Elief. Alleen wilde pinguïn niet praten. De kinderen hebben alles uit de kast gehaald om hem toch aan het praten te krijgen. Ze zijn hier heel goed in geslaagd. Ze hebben muziek gemaakt op verschillende muziekinstrumenten, pinguïn gekieteld. Toen probeerde ze of hij onze gekke hoeden leuk vond maar ook dat kreeg pinguïn niet aan de praat.
Kortom het was een heel avontuur en of pinguïn nu gepraat heeft, dat weten alleen wij en de kindjes.
Kom het dus ook ontdekken op woensdag 25 april 2012 om 10.00 uur in de bibliotheek De Poort van Berchem samen met je eigen kindje. Meer info zie onze pagina Boek op Schoot. Gelieve ons te mailen (info@klinkklank.be) indien u komt, plaatsen zijn beperkt.