Filmpje Muziekkamp groep 5 tot 8 jaar 4


Om een mooie afsluiter van ons kamp was het ‘gezellig-samen-zijn’, samen met ouders en vrienden. De kinderen hadden zelf hun programma samengesteld en lieten dit zeer graag zien aan hun de toehoorders. De reizende bloem had nog een verrassing voor ons achtergelaten, iedereen kreeg nog een ‘reizende bloemkindje’ om naar huis mee te nemen.
Om een idee te krijgen hoe dit ‘gezellig-samen-zijn’ werd uitgevoerd, kan je eens een kijkje nemen naar ons filmpje.

[html5av id=”3″]


4 gedachten over “Filmpje Muziekkamp groep 5 tot 8 jaar

 • Debbie, mama van Matthias, Timothy en Quinten

  Hoi Erika, Kaat en Fabienne,

  Even een kort berichtje van ons. Mijn jongens vonden het SUPER van het eerste tot het laatste moment. Ze hebben er met volle teugen van genoten, ze waren beiden erg moe, maar eigenlijk wilden ze graag nog meer weten over de sterren en de reizende bloem. Ze waren laaiend enthousiast over ‘hun muziekkamp’!
  Na de eerste dag was de rit naar huis een vertelrit. Timothy vulde Matthias gretig aan met het Chinese lied dat ze leerden. Hun mond stond niet stil … ze verlangden naar meer!!!
  Na de tweede dag werden ze opgehaald door papa en hij kwam wonderbaarlijk met twee slapende kindjes thuis! Na een lange dut werd ik dan gebriefd over Afrika en de sterren die er hetzelfde uitzagen. Een lied … dat hadden ze wel geleerd, maar konden ze niet meer zingen.
  Tijdens de voorstelling op de derde kampdag hebben niet alleen ik, mijn man en onze jongste zoon, maar ook alle andere ouders kunnen genieten van al jullie activiteiten. En van onze kids! Alle kids waren zeer enthousiast! Jullie enthousiasme heeft hen allemaal aangestoken! (en ook de ouders)
  Het leukste momentje hier thuis was dat onze Timothy (op een gietende regendag) absoluut zijn zonnebril wilde meenemen op kamp! Hij wou de reizende bloem (die hij de vaak reizende zon, noemde) goed kunnen zien. Matthias verbeterde hem steeds NIET DE REIZENDE ZON, MAAR de reizende BLOEM! Soms was het zelfs de reizende ster, geworden!
  In hun beide kamers hangt nu hun naam in het chinees aan de muur te pronken. Dat willen ze zo houden, want ze zijn (terecht) fier op hun mooie kunstwerkje!
  Bedankt voor de drie fijne dagen! Bedankt voor de leuke verslagjes, de knappe fotootjes en het filmpje. Bedankt voor de extra fotootjes die Matthias vroeg (ik maak inderdaad een presentatie voor mijn klas, met fotootjes van mijn eigen kids). Mijn jongens vertellen ook alles 🙂 !!!
  Wij vonden het SUPER!

  Groetjes
  Debbie, Matthias, Timothy (Quinten en papa Joachim)

 • Natacha, mama van Evita en Stijn

  Evita en Stijn hebben met volle teugen genoten!
  Veel informatie over hun “privĂ©”-activiteiten zonder mama en papa krijgen we hier thuis nooit te horen. Ze moeten het precies allemaal voor zichzelf eerst verwerken. Daarom bedankt voor de verslagjes en de foto’s!

  Dat ze het leuk vonden merkte ik toen ik ze kwam ophalen, ze waren altijd zéér opgewekt en tegelijkertijd ook heel rustig. Toen ik ze bracht en nog even bleef kijken, zag ik dat ze meteen in de ban waren van het verhaal van de reizende bloem. Het lied van de reizende bloem blijft duidelijk hangen en weergalmd vaak door ons huis.

  Hun interesse voor muziekinstrumentjes werd terug aangestoken. Een oud verwaarloosd triangeltje bij ons thuis, wordt nu weer gretig bespeeld en kreeg zelfs van Evita “haar mooiste halssnoer” om aan opgehangen te worden.

  De foto’s op de website behoeven geen commentaar: je ziet alleen maar blije, gelukkige kinderen.

  En het toonmoment was super! Wat heb ik genoten toen ik mijn 2 schatten enthousiast zag dansen op het muziekje
  van de douchedruppel.

  Tevreden kinderen, tevreden ouders, meer moet dat niet zijn!
  Bedankt aan het hele reizende-bloem-team!

  Natacha, Evita en Stijn en papa Pol

 • Anne

  Mijn dochter van bijna 3 heeft het geweldig gevonden! Het verhaal van de reizende bloem sprak zeer tot de verbeelding. Voor het slapen gaan moest ik verder vertellen en in de morgen kon ze niet wachten om weer naar de poppenkast toe te gaan.
  Ook ontzettend leuk dat jullie de foto’s op internet in de avond hebben geplaatst.Dank voor de creativiteit, muziek en goede zorgen voor Milou!! En hopelijk tot volgend jaar.

  Groet,

  Anne

 • mieke Houthave

  Wat heb ik genoten van dit filmpje! zou dit zelfs zelf willen doen!
  Reuze voor de kindren: een stukje cultuur, muziek, beweging, gevoel aanbrengen…;proficiat!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.